Onze programma’s bezuinig je niet 123 weg

Via de Publieke Omroep bekijken we de wereld dagelijks vanuit verschillende perspectieven. Dit zorgt voor de totstandkoming van weloverwogen meningen en een eerlijk beeld van onze samenleving.

publiekeomroep

Verder biedt de Publieke Omroep prachtige dramaseries, scherpe satire, volkse humor en verhalen over de ontwikkeling van verschillende subculturen. Dit diverse aanbod is een belangrijk gedeelte van de Nederlandse cultuur. Een aanbod waar we met z’n allen trots op mogen zijn.

De geplande bezuinigingen vormen een dreiging voor het voortbestaan van dit diverse aanbod. Met de campagne ‘Onze programma’s bezuinig je niet 123 weg’ roept de Publieke Omroep iedereen op de petitie tegen de bezuinigingen online te tekenen en mee te demonstreren op 9 oktober op het Malieveld in Den Haag.

Youp van ‘t Hek en Joop van den Ende zijn twee van de vele bekende Nederlanders die zich hard maken voor de protestcampagne. In een kort filmpje onderstrepen zij de toegevoegde waarde van de Publieke Omroep en roepen zij op tot actie. Filmpjes van andere bekende Nederlanders die meedoen zijn hier te bekijken.

Plaats een reactie